Kevät ja Kesä 2022 - OTAN TAAS VASTAAN UUSIA ASIAKKAITA

02.04.2022

Ilo on taas kertoa, että kun kausi alkaa olla päätöksessä jäälajeissa, otan taas vastaan uusia asiakkaita keväälle ja kesälle 2022. Nyt on hyvä aika tarkistaa missä mennään ja kirkastaa tulevia tavoitteita. Kevät ja kesä ovat erityisesti jäälajeissa peruskuntokauden aikaa, mikä tarkoittaa että tänä aikana on hyvä keskittyä omien haasteiden kehittämiseen sille tasolle, että ne eivät ole esteenä tulevalle/tuleville kausille. Lisäksi on hyvä tiedostaa vahvuudet ja edistää näitä, näillä me mennään aina eteenpäin!


Mitkä on sun vahvuudet?

Mitkä on sun haasteita jotka voisi haitata tai estää sua kehittymästä ensi kaudella?

Onko sulla ollut jokin vamma, kipu tai haitta tällä kuluneella kaudella, jonka vuoksi kausi on jäänyt rikkonaiseksi?


Nyt on sen aika, kun näihin kysymyksiin kannattaa hakea vastaukset. Jos sun tavoite on ensi kaudella oppia enemmän, edistyä ja pitää myös keho kunnossa tulevia kausia varten, kannattaa näistä ottaa nyt niskalenkki. Varaa aika niin pureudutaan näihin ja tehdään suunnitelma yhdessä. 

Sitoudun itse jokaiseen luistelijaan ja harjoitusjaksoon, ja oon mun asiakkaille lähes aina tavoitettavissa, jonka vuoksi toivon samaa sitoutumista sulta. Tuuthan siis reppu täynnä intoa, motivaatiota, pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista niin mennään yhdessä eteenpäin! ☺️